KBD trgovina i inženjering doo Karlovac , je visokospecijalističko poduzeće za proizvode i usluge koje nudimo.Naši proizvodi i usluge besprijekorno funkcioniraju u raznim granama industrije,imamo iskustva za aplikacije pod vodom,na moru,na kopnu i u zraku.

Specijalisti smo za kotrljajuće ležaje. Od 2003.g smo ovlašteni partneri za R.Hrvatsku najvećeg japanskog proizvodžača ležaja , NSK Japan.

Također smo ovlašteni partneri i slovačkog proizvodžača ležajeva ZVL Slovakia za Republiku Hrvatsku.

U odjelu kemijskih proizvoda , Loctite i Kommerling,inženjeringom odgovaramo na sve izazove,koji su realno izvedivi,prateći moderna tehnološka rješenja u primjeni specijalnih ljepila,brtvila i tekućih metala,kao i srodnih proizvoda u održavanju.

KBD doo u odjelu remonta pumpi (crpki) za hladnu i vruću vodu,uspješno vrši remonte pumpnih (crpnih) agregata, kako kod nas tako i na terenu.Radovi demontaže,defektacije,centriranja,dinamičkog uravnoteženja,puštanja u pogon,dio su naših redovnih aktivnosti.

Uz ozbiljan poslovan pristup,isključivo se rukovodimo pravilima tehničke struke u svim segmentima,etičnosti u poslovanju,a isto to zahtjevamo i od partnera.U takvim slučajevima, problemi, zastoji,nesigurnost i reklamacije su svedeni na minimum.

 Uz navedene proizvodžače ležajeva nudimo i specijalne ležajeve ostalih proizvodžača po konkurentnim cijenama i brzim rokovima isporuke.


VSC Pro+ Internet Trgovina   Otvorite Web trgovinu